Zawiyah M Amin

Zawiyah M Amin
Director at Bio Greeno

Tuesday, 2 December 2014

Adakah pad terpakai perlu dibasuh sebelum dibuang?

[APA HUKUM CUCI PAD TERPAKAI?]

Untuk pengetahuan semua, cara pengendalian pad terpakai yg betul adalah:

SUNAT : ditanam
HARUS : dibungkus & dibuang terus dlm tong sampah...

TIDAK perlu dibasuh (ustaz Azhar sebut 'bidaah'). Ulama x pernah suruh kita basuh kapas bekas cuci darah kita kalau luka, mahupun darah pad. Dulu zaman2 nenek kita mereka basuh sebab menggunakan kain. Pad yg kita pakai x perlu dibasuh, thats why namanya 'lampin/pad pakai buang'.
Cuma jagalah kebersihan, bungkus elok2 & buang dlm tong sampah agar tidak digonggong binatang.
Wallahualam

Watch "Hukum Basuh 'PAD' (Tuala Wanita)..'Rasa riang sep…" on YouTube - Hukum Basuh 'PAD' (Tuala Wanita).. https://www.youtube.com/watch?v=O2UFo75mLPc



Tips pemilihan pad yang In Shaa Allah dpt membantu masalah kewanitaan seperti keputihan, haid x stabil, senggugut & rasa lesu : www.zawiyahamin.blogspot.com



Friday, 28 November 2014

Testimoni Herbal Plus : Kayap Lenyap!

[KAYAP LENYAP!!!]

Haaaa ni cheq nak habaq mai...
Dah kata dah...
Produk #HerbalPlus yang #Curlast ni memang #multipurpose uols!


Bukan sahaja dapat melegakan masalah2 kewanitaan seperti keputihan, haid x stabil, senggugut dsb, tapi boleh juga digunakan utk melegakan masalah buasir, angin pasang,  sebagai 'kool fever' turunkan panas badan, boleh tampal sebagai koyok & mcm2 lagi!

Yang terbaharu, rakan kongsi cheq dari kedah ikhtiar melegakan masalah kayap yg dialami oleh suami beliau... Kayap ni kalau hangpa nak tau, sejenis penyakit kulit & saraf yg disebabkan oleh virus. Kalau kena kat muka boleh buta & menyebabkan kecacatan otak tau... Baca lebih lanjut disini : http://www.myhealth.gov.my/index.php/kayap




Alhamdulillah, setelah menampal Herbal Plus, makin lega katanya.. Ye laaa, Herbal Plus ni bersifat anti bacterial dgn adanya anion & herba2 yg power! Ia mengandungi Far Infrared Rays juga utk melancarkan peredaran darah & memberi tenaga. Bayangkan kalau hari2 kita letak di 'Mahkota' kita... Barulah SUPER POWER! Kebersihan terjamin, keselesaan & kesihatan pun dapat!

So bagi cheq, rugi sesangat kalau sahabat2 semua x mau bertukaq kepada Herbal Plus ni. Kalau beli pada harga promosi ni, sebungkus cuma RM5.75. Cuba tengok tanda harga kat pad atau pantiliner yg hangpa pakai sekarang berapa? Yang itu ibarat nasi kosong, Herbal Plus ni ibarat nasi berlauk githu... Walaupun kena tambah harga RM1, tapi lauk sedap & berkhasiat okies...



Promo harga RM5.75 sebungkus ni sampai 30/11 ni je tau. Pembelian minimum 40 bungkus (RM230)... Boleh share laa beli dengan keluarga & kawan2. Normal price 'nasi berlauk' ni RM13 sebungkus. So grab cepat2 promo ni...

TEMPOH TERHAD SEHINGGA 2PM, AHAD 30 NOVEMBER 2014

☆☆ MOBILE STOCKIST DIPERLUKAN BAGI MENAMPUNG PERMINTAAN TINGGI ☆☆

♡Untung bersih hampir RM10,000
♡FREE seminar keusahawanan
♡FREE trip ke Langkawi
♡FREE iklan di M.Wanita/H.Metro




----------------------------------
MAKLUMAT LANJUT
----------------------------------

Untuk memesan, whatsapp/call Puan Zai 0162257305

Info lanjut : http://zawiyahamin.blogspot.com/p/herbal-plus-pad-pantiliner.html?m=1

Thursday, 27 November 2014

Promosi Herbal Plus (30/11/2014)

-----------------------------------------------
3 DAYS ONLY!!! Till 30/11/2014
Diskaun 126% : HERBAL PLUS HANYA RM5.75 SEBUNGKUS
-----------------------------------------------

Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian (15.5cm), pad siang (24.5cm) & pad malam (28cm)


 Diperbuat daripada kapas & gel tumbuh-tumbuhan
 Menampung sehingga 200ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (max haid wanita normal = 50ml)
 Tenaga FIR membantu melancarkan peredaran darah & keanjalan vagina. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
 Mengandungi ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria 
 100% herba semulajadi & pati aromaterapi mencegah bau yg tidak menyenangkan & menjadikan anda lebih segar


[TEKNOLOGI HERBAL PLUS DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU  MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN DENGAN HERBA ASLI & AROMATERAPI SEPERTI HERBAL PLUS]

-------------------------------------
SESUAI UNTUK SIAPA?
-------------------------------------
✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin. Kurang masalah loya dengan adanya herba fennel
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui Anion & tenaga FIR
✔ Kegunaan lain : 
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'kool fever' semasa demam 
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
-koyok utk melegakan kesakitan sementara
 



------------------------------------
HARGA HERBAL PLUS
------------------------------------

[LOOSE PACK : 1 bungkus mengandungi]
-Pantiliner (20pcs) RM13
-Pad Siang (10pcs) RM13
-Pad Malam (8pcs) RM13


[PWP BUNDLE 100PV : BELI 2, PERCUMA 1 & UNIT KE-4 HANYA RM30]
1 bundle = 10 bungkus
1 pakej PWP (RM230) = 4 bundle = 40 bungkus

Kos sebungkus cuma RM5.75!!!
Boleh campur2 Pantiliner, Pad Siang & Malam


TEMPOH TERHAD SEHINGGA 2PM, AHAD 30 NOVEMBER 2014



----------------------------------
MAKLUMAT LANJUT
----------------------------------
Untuk memesan, whatsapp/call Puan Zai 0162257305

Info lanjut : http://zawiyahamin.blogspot.com/p/herbal-plus-pad-pantiliner.html?m=1

Thursday, 20 November 2014

Paul Penders Body Care Series

Pakej Bodycare
[FREE MEMBERSHIP]

1 Bodywash RM68
1 Jasmine Shampoo RM68
1 Lemon Conditioner RM68

Total RM204 [105PV]

FREE RM5 voucher for next purchase

Produk Paul Penders :
+ Certified Vegan
(kalau termakan x bahaya)
+⚡HALAL
+⚡US & UK Award
+ Organic
+⚡100 year old brand

To order, contact Zawiyah M Amin at 010 225 7305

www.ZawiyahAmin.blogspot.com

Tuesday, 4 November 2014

Testimoni Herbal Plus : Keluar Darah Beku

Alhamdulillah, 

Rasa bersyukur bila dapat membantu menyelesaikan masalah customer.


Salah seorang DIAMOND MANAGER dalam team saya, Puan Amy Hilmirda telah update status ini hari ini... Happy beliau bila customer nya happy :)



Kebanyakan wanita menderita sakit senggugut sewaktu haid kerana perjalanan darah nya tidak lancar. Bila darah kita beku memang sakit sangat time period. Paling membimbangkan jika ia x keluar habis & masih melekat di dinding2 rahim. Kalau dibiarkan mungkin mengakibatkan cyst mahupun fibroid.

Nasib baik ada Herbal Plus kan! Ia berkesan menyelesaikan pelbagai masalah wanita:)
Jika anda mengalami masalah senggugut yang teruk, cuba lah herbal plus pad siang, pad malam & juga pantiliner. Ia bukan pad biasa!
 
Walaupun ia mengandungi herba, tapi ia x de bau herba yang kuat macam 'kapur barus' tu tau... Bau nya lembut sahaja, sebab kita bukan gunakan perfume ke, perasa ke... Tapi daripada pati aromaterapi... Halus & lembut je bau nya... Bila pakai rasa SEGAR! Bukan sejuk berair ye.... Produk kita sangat unik, tak sama dgn yg ada di pasaran...
Dan yang paling penting, ia mendapat pengiktirafan, disahkan selamat (ada laporan makmal) & sijil mendapat HALAL. Yelah, walaupun kita bukan nak makan pad ni, tapi nak lah pakai sesuatu yang bersih, suci & halal kan. Bila dapat membantu kesihatan kita, itu dah BONUS!



INFO LANJUT : klik di sini "HERBAL PLUS POWER" 

 [TEKNOLOGI HERBAL PLUS DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN DENGAN HERBA ASLI & AROMATERAPI SEPERTI HERBAL PLUS]

 Diiktiraf HALAL (IFRC Asia)
 Laporan makmal CONSOLIDATED LABORATORY : keselamatan terjamin
 Pengiktirafan ISO14001 pengurusan alam sekitar
 Pengiktirafan ISO9001 pengurusan kualiti

-------------------------------------
SESUAI UNTUK SIAPA?
-------------------------------------

✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin. Kurang masalah loya dengan adanya herba fennel
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui Anion & tenaga FIR
✔ Kegunaan lain : 
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'kool fever' semasa demam 
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
-koyok utk melegakan kesakitan sementara

------------------------------------
HARGA HERBAL PLUS
------------------------------------

Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian (15.5cm), pad siang (24.5cm) & pad malam (28cm)

[LOOSE PACK]
-Pantiliner (20pcs) RM13
-Pad Siang (10pcs) RM13
-Malam (8pcs) RM13

[BUNDLE] 
-Pantiliner (200pcs) RM100;
-Pad Siang (100pcs) RM100; 
-Malam (80pcs) RM100

PROMOSI : BELI 2 BUNDLE, PERCUMA 1 BUNDLE!!!





Bayar RM200, dapat produk bernilai RM390! JIMAT kan? 
Boleh campur2 


Now tengah promosi... 
So anda akan dapat 10 pad siang, 10 pad malam & FREE 10 pantiliner. 
Semua ni hanya rm200 sahaja. 
Kalau 200 bahagi 30 bungkus, kos 1 bungkus pad anda hanya rm6.60!!! 
Lagi murah dari pad biasa yg diperbuat daripada recycle paper tu.. 
Memang save sangat!!! 
& yang paling penting kita nak jaga aset MAHKOTA kewanitaan kita betul2...
Buat apa bayar lebih untuk benda yang lebih kurang sama kan? 
Jadilah pengguna bijak (",)

INFO LANJUT : klik di sini "HERBAL PLUS POWER" 

 ----------------------------------
MAKLUMAT LANJUT
----------------------------------

Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma. Sila hubungi :

FB : Zawiyah Mohd Amin
+6010-225 7305

zawiyahamin@gmail.com 

zawiyahamin.blogspot.com


P/S: Sample produk PERCUMA utk setiap demo yang kami adakan. Hurry book your session now 


EJEN & MOBILE STOCKIST 


DIPERLUKAN SEGERA




Info produk & testimonial : http://zawiyahamin.blogspot.com/p/herbal-plus-pad-pantiliner.html?m=1

#BioGreeno #GMC #GreenoMillionairesClub #padherba #pad #pantiliner#sayajual #terlajaklaris

Monday, 3 November 2014

Hi-Tea With Bio Greeno Sdn Bhd

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat semua pembaca budiman...

Masih ingat lagi tak tentang jemputan saya pada anda semua ke majlis minum petang bersama saya & pengasas Bio Greeno, Dr Eng Wee Sian?



Alhamdulillah, majlis berjalan lancar & para tetamu betul2 enjoy dengan perkongsian produk, bisnes preview, demo, cabutan bertuah & jamuan yang kami sajikan.

My daughter Noor Hazawani hadir awal
untuk memberi sokongan pada mama nya
Hadiah cabutan bertuah buat tetamu yang hadir

Meraikan DIAMOND MANAGER pada bulan Oktober 2014 Puan Norbaini & Puan Amy


Best kan siap dapat sijil lagi! Nanti akan diadakan majlis besar2an untuk meraikan semua DIAMOND MANAGER 2014
Hadirin mula mengambil tempat


DM Norbaini sebagai MC


Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh Al-Hafiz Ustaz Yaser, kemudian perkongsian produk Golden Clam & Spring Life Silica oleh Dr Eng.

Our Founder, Dr Eng Wee Sian memberikan kata2 aluan & berkongsi tentang kebaikan produk Golden Clam & Spring Life Silica
 
Antara juadah yang dihidangkan... Semuanya sedap2 belaka!




Saya berkongsi tentang kepentingan memakai pad berkualiti tinggi i.e. Herbal Plus untuk mengelakkan penyakit2 wanita seperti keputihan, senggugut, haid tak stabil, cyst, masalah ketidaksuburan & sukar hamil.
Mr Lye, our General Manager berkongsi tentang peluang bisnes bersama syarikat Greeno. Jika saya tunjukkan cara yang dijamin dapat membantu anda mendapat pendapatan sehingga RM20,000 dalam masa 3 bulan, dengan kos memulakan perniagaan serendah RM200, adakah anda berminat mahu tahu?"
Sebelum majlis selesai, kita celebrate birthday October babies dahulu!
Bergambar kenangan bersama barisan pemimpin usahawan jutawan Bio Greeno
Gambar penuh boleh didapati di : FB Zawiyah M Amin - Director at Bio Greeno

In shaa Allah next Hi-Tea akan diadakan pada hari ahad 30/11/2014 jam 2.30pm. Anda semua dijemput hadir...


Teman Kejayaan Anda,



FB : Zawiyah Mohd Amin
 +6016-225 7305 

zawiyahamin@gmail.com 
 zawiyahamin.blogspot.com

Thursday, 9 October 2014

FREE Cruise Bersama Saya



Ada yang berminat nak pergi CRUISE PERCUMA bersama2 saya & team saya?

ANDA BOLEH!

IANYA PERCUMA!

Info lanjut, hubungi Zawiyah M Amin di +010 225 7305


http://zawiyahamin.blogspot.com/

Wednesday, 1 October 2014

Welcome to Greeno Millionaires Club Puan Zubaidah

Tahniah kepada bakal Diamond Manager (DM) Zubaidah Omar...
Beliau merupakan seorang setiausaha di sebuah construction company yg terkemuka...
Salah seorang pioneer in my group yang sangat komited & betul2 masuk 'ICU'

Zubaidah bakal mendapat bonus DM 25+5%, FREE GMC training 2 hari 1 mlm di hotel 5*, FREE lawatan 3 hari 2 mlm ke Paul Penders R&D Centre Langkawi & pengiklanan percuma di Majalah Mingguan Wanita & Harian Metro.

Anda juga berhak mendapat manfaat yg sama. Hubungi saya Puan Zawiyah M Amin di 010 225 7305 atau ZawiyahAmin@gmail.com

Welcome to #GreenoMillionairesClub Zubaidah!

Zawiyahamin.blogspot.com

#BioGreeno #PaulPenders #HerbalPlus #SpringLife #GoldenClam #Langkawi #Taiwan #PeluangBisnes #Umrah #GMC #Greeno #KimaEmas #Rolex #BMW #MontBlanc #iPad #iPhone

Thursday, 18 September 2014

oh{FISH}iee: Beauty Adventure with Paul Penders at Langkawi

Blog entry tentang lawatan ke pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark dari oH FISH iee, seorang blogger yang terkenal di Malaysia....

oh{FISH}iee: Beauty Adventure with Paul Penders at Langkawi: Hi, lovelies! If you're into natural, all-vegan beauty products , you gotta read this! My recent trip to Langkawi, Kedah was indeed ...

GOOD NEWS!!!

Semua mobile stockist (Sept-Dec 2014) akan automatik layak utk percutian 3 hari 2 malam ke Langkawi. Makanan Halal, penginapan & pengangkutan di Langkawi di tanggung 
sepenuhnya oleh Bio Greeno Sdn Bhd.

JOM, beri peluang kepada ramai2 kawan kita utk mulakan perniagaan bersama kita...

Extra incentive for mobile stockist :
1) bonus (25 + 5)% x PV
2) boleh transfer PV kpd rakan kongsi (cepat clearkan stok & cepat pulang modal)
3) FREE seminar keusahawanan 2 hari 1 malam di Hotel 5 bintang (akan diadakan pada Dec 2014)
4) iklan PERCUMA dalam majalah mingguan wanita/harian metro. Terhad 10 mobile stockist setiap kawasan (siapa cepat dia dapat)
Dan banyak lagi!!!

Untuk mendaftar sebagai mobile stockist, hubungi Puan Zawiyah +6 010 225 7305 atau +6 016 225 7305



Teman Kejayaan Anda,


FB : Zawiyah Mohd Amin
 : +6010-225 7305
 : zawiyahamin@gmail.com 
 : zawiyahamin.blogspot.com

Plus Size Kitten Beauty & Lifestyle Blogger: My Paul Penders Journey in Langkawi

Blog entry tentang lawatan ke pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark dari Plus Size Kitten, seorang blogger yang terkenal di Malaysia....

Plus Size Kitten Beauty & Lifestyle Blogger: My Paul Penders Journey in Langkawi: Paul Penders, CEO & Founder of Paul Penders Earlier this month, I had the opportunity to travel all the way to Langkawi along wi...

GOOD NEWS!!!

Semua mobile stockist (Sept-Dec 2014) akan automatik layak utk percutian 3 hari 2 malam ke Langkawi. Makanan Halal, penginapan & pengangkutan di Langkawi di tanggung 
sepenuhnya oleh Bio Greeno Sdn Bhd.

JOM, beri peluang kepada ramai2 kawan kita utk mulakan perniagaan bersama kita...


Extra incentive for mobile stockist :
1) bonus (25 + 5)% x PV
2) boleh transfer PV kpd rakan kongsi (cepat clearkan stok & cepat pulang modal)
3) FREE seminar keusahawanan 2 hari 1 malam di Hotel 5 bintang (akan diadakan pada Dec 2014)
4) iklan PERCUMA dalam majalah mingguan wanita/harian metro. Terhad 10 mobile stockist setiap kawasan (siapa cepat dia dapat)
Dan banyak lagi!!!

Untuk mendaftar sebagai mobile stockist, hubungi Puan Zawiyah +6 010 225 7305 atau +6 016 225 7305

Teman Kejayaan Anda,

FB : Zawiyah Mohd Amin
 : +6010-225 7305
 : zawiyahamin@gmail.com 
 : zawiyahamin.blogspot.com

PELUANG BISNES DENGAN MODAL RM200


Jika saya tunjukkan cara yang dijamin dapat membantu anda mendapat 
pendapatan sehingga RM20,000
dalam masa 3 bulan, 
dengan kos memulakan perniagaan
serendah RM200, 
adakah anda berminat mahu tahu?"

PM kami segera & ketahui cara SMART menjadi 
PERINTIS pasaran & 
'KAKAK/ABANG KAWASAN' anda!

Teman Kejayaan Anda,

FB : Zawiyah Mohd Amin
 : +6016-225 7305
 : zawiyahamin@gmail.com 
 : zawiyahamin.blogspot.com

Saturday, 13 September 2014

EJEN & STOKIS BIO GREENO DIPERLUKAN SEGERA

Alhamdulillah, akhirnya masa dah tiba untuk saya berbakti kepada masyarakat & kenalan saya. Dengan pengalaman >15 tahun dalam industri multi-level marketing, retail pharmacy dll, saya kini menerajui syarikat Bio Greeno bersama2 rakan niaga yang lain. Kami berhasrat ingin melahirkan 100 usahawan BUMIPUTERA yang mencapai tahap JUTAWAN pada 2015. Untuk merealisasikan impian ini, kami ingin menjemput anda menyertai rangkaian perniagaan bersama syarikat kami dalam memasarkan produk2 kesihatan & kecantikan.

Bimbingan latihan & keusahawanan akan diberikan PERCUMA. Hubungi kami atau pun agent2 berdaftar berdekatan anda segera! Inilah peluang untuk anda menjadi PIONEER jutawan melayu di dalam syarikat kami!

TAK KENAL MAKA TAK CINTA, DAH CINTA TERGILA-GILA!!!

http://zawiyahamin.blogspot.com/


-------------------------------------------------------------
EJEN & STOKIS DIPERLUKAN SEGERA
---------------------------------------------------
--------


Ejen & mobile stockist untuk pad & pantiliner #HerbalPlus, 'makanan untuk hati' #GoldenClam, silika #SpringLife & produk penjagaan kulit & kosmetik #PaulPenders dialu2 kan untuk menyertai keluarga #BioGreeno.

Modal = Minimum RM200 (pakej beli 2 percuma 1 bundle Herbal Plus atau 100PV dari rangkaian produk lain). Modal maksimum 3,000PV (sekitar ~RM6,000) & boleh dikongsi dengan rakan2 anda.

X perlu buat pinjaman berpuluh2 ribu & pening kepala nak bayar interest pada bank! Nak start small boleh, nak FASTSTART pun ok! PV pun sistem timbunan jadi x akan turun pangkat. TIADA yuran keahlian atau renewal fee. JIMAT!

-----------------------------------------------------------------------------------------
KEUNTUNGAN MENJADI MOBILE STOCKIST/FAST START
-----------------------------------------------------------------------------------------

1) Bonus/komisyen 25% x nilai PV

2) EXTRA 5% Bonus mobile stockist

[Cer kira (25 + 5)% x 3,000PV berapa? Modal tak sampai 5 angka tapi pulangan 30%. Belum lagi bonus2 lain]

3) Boleh share/transfer PV kepada ejen (dalam bulan pertama). Cepat pulang modal & tak terikat dengan stok yang banyak.

4) FREE : Product & Business Training Workshop di Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya selama 2 hari 1 malam pada bulan December 2014. Makanan HALAL, penginapan & training DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

5) FREE : Lawatan 3 hari 2 malam ke Langkawi & berpeluang melawat pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark. Makanan HALAL, penginapan & transportation di Langkawi DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.


6) PENGIKLANAN produk PERCUMA di Majalah Mingguan Wanita. Hanya 10 mobile stockist terawal setiap negeri yang akan dipilih untuk diiklankan dalam majalah. KOS PENGIKLANAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

Dan banyak lagi keistimewaan lain.... Macam tak matching modal yang anda keluarkan berbanding keistimewaan yang anda dapat. Kami tak kisah, sebab kami memang bersungguh2 mahu melahirkan 100 usahawan jutawan tahun 2015 ini!

Sertai #GreenoMillionairesClub & anda akan mendapat :

1) wang tunai RM1,000
2) pakej cruise mewah
3) pin emas & uniform Greeno Millionaires Club
4) Cabutan bertuah untuk 50 GMC pertama, hadiah berupa : Kereta BMW, jam tangan #ROLEX, handbag #LouisVuitton, pen #MontBlanc, #iPhone, #iPad dll.






----------------------
INFO LANJUT
----------------------


Puan Zawiyah M Amin
+6 010 225 7305 atau +6 016 225 7305
zawiyahamin@gmail.com
www.zawiyahamin.blogspot.com

Kami akan beri komitmen kepada anda yang benar2 mahukan perubahan dalam hidup anda!!! PM kami segera!
 
 

Monday, 8 September 2014

My First Post

Alhamdulillah, 

Finally, Zai dah berjaya buat blog sendiri. Zai betul2 bersemangat dengan business yang Zai ceburi sekarang. In shaaa Allah Zai akan kerapkan menulis untuk berkongsi suka duka perjalanan business & family Zai bersama anda semua...

Salam Sayang,

Zawiyah Mohd Amin