Zawiyah M Amin

Zawiyah M Amin
Director at Bio Greeno

Saturday, 13 September 2014

EJEN & STOKIS BIO GREENO DIPERLUKAN SEGERA

Alhamdulillah, akhirnya masa dah tiba untuk saya berbakti kepada masyarakat & kenalan saya. Dengan pengalaman >15 tahun dalam industri multi-level marketing, retail pharmacy dll, saya kini menerajui syarikat Bio Greeno bersama2 rakan niaga yang lain. Kami berhasrat ingin melahirkan 100 usahawan BUMIPUTERA yang mencapai tahap JUTAWAN pada 2015. Untuk merealisasikan impian ini, kami ingin menjemput anda menyertai rangkaian perniagaan bersama syarikat kami dalam memasarkan produk2 kesihatan & kecantikan.

Bimbingan latihan & keusahawanan akan diberikan PERCUMA. Hubungi kami atau pun agent2 berdaftar berdekatan anda segera! Inilah peluang untuk anda menjadi PIONEER jutawan melayu di dalam syarikat kami!

TAK KENAL MAKA TAK CINTA, DAH CINTA TERGILA-GILA!!!

http://zawiyahamin.blogspot.com/


-------------------------------------------------------------
EJEN & STOKIS DIPERLUKAN SEGERA
---------------------------------------------------
--------


Ejen & mobile stockist untuk pad & pantiliner #HerbalPlus, 'makanan untuk hati' #GoldenClam, silika #SpringLife & produk penjagaan kulit & kosmetik #PaulPenders dialu2 kan untuk menyertai keluarga #BioGreeno.

Modal = Minimum RM200 (pakej beli 2 percuma 1 bundle Herbal Plus atau 100PV dari rangkaian produk lain). Modal maksimum 3,000PV (sekitar ~RM6,000) & boleh dikongsi dengan rakan2 anda.

X perlu buat pinjaman berpuluh2 ribu & pening kepala nak bayar interest pada bank! Nak start small boleh, nak FASTSTART pun ok! PV pun sistem timbunan jadi x akan turun pangkat. TIADA yuran keahlian atau renewal fee. JIMAT!

-----------------------------------------------------------------------------------------
KEUNTUNGAN MENJADI MOBILE STOCKIST/FAST START
-----------------------------------------------------------------------------------------

1) Bonus/komisyen 25% x nilai PV

2) EXTRA 5% Bonus mobile stockist

[Cer kira (25 + 5)% x 3,000PV berapa? Modal tak sampai 5 angka tapi pulangan 30%. Belum lagi bonus2 lain]

3) Boleh share/transfer PV kepada ejen (dalam bulan pertama). Cepat pulang modal & tak terikat dengan stok yang banyak.

4) FREE : Product & Business Training Workshop di Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya selama 2 hari 1 malam pada bulan December 2014. Makanan HALAL, penginapan & training DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

5) FREE : Lawatan 3 hari 2 malam ke Langkawi & berpeluang melawat pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark. Makanan HALAL, penginapan & transportation di Langkawi DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.


6) PENGIKLANAN produk PERCUMA di Majalah Mingguan Wanita. Hanya 10 mobile stockist terawal setiap negeri yang akan dipilih untuk diiklankan dalam majalah. KOS PENGIKLANAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

Dan banyak lagi keistimewaan lain.... Macam tak matching modal yang anda keluarkan berbanding keistimewaan yang anda dapat. Kami tak kisah, sebab kami memang bersungguh2 mahu melahirkan 100 usahawan jutawan tahun 2015 ini!

Sertai #GreenoMillionairesClub & anda akan mendapat :

1) wang tunai RM1,000
2) pakej cruise mewah
3) pin emas & uniform Greeno Millionaires Club
4) Cabutan bertuah untuk 50 GMC pertama, hadiah berupa : Kereta BMW, jam tangan #ROLEX, handbag #LouisVuitton, pen #MontBlanc, #iPhone, #iPad dll.


----------------------
INFO LANJUT
----------------------


Puan Zawiyah M Amin
+6 010 225 7305 atau +6 016 225 7305
zawiyahamin@gmail.com
www.zawiyahamin.blogspot.com

Kami akan beri komitmen kepada anda yang benar2 mahukan perubahan dalam hidup anda!!! PM kami segera!
 
 

No comments:

Post a Comment