Zawiyah M Amin

Zawiyah M Amin
Director at Bio Greeno

Tuesday, 4 November 2014

Testimoni Herbal Plus : Keluar Darah Beku

Alhamdulillah, 

Rasa bersyukur bila dapat membantu menyelesaikan masalah customer.


Salah seorang DIAMOND MANAGER dalam team saya, Puan Amy Hilmirda telah update status ini hari ini... Happy beliau bila customer nya happy :)



Kebanyakan wanita menderita sakit senggugut sewaktu haid kerana perjalanan darah nya tidak lancar. Bila darah kita beku memang sakit sangat time period. Paling membimbangkan jika ia x keluar habis & masih melekat di dinding2 rahim. Kalau dibiarkan mungkin mengakibatkan cyst mahupun fibroid.

Nasib baik ada Herbal Plus kan! Ia berkesan menyelesaikan pelbagai masalah wanita:)
Jika anda mengalami masalah senggugut yang teruk, cuba lah herbal plus pad siang, pad malam & juga pantiliner. Ia bukan pad biasa!
 
Walaupun ia mengandungi herba, tapi ia x de bau herba yang kuat macam 'kapur barus' tu tau... Bau nya lembut sahaja, sebab kita bukan gunakan perfume ke, perasa ke... Tapi daripada pati aromaterapi... Halus & lembut je bau nya... Bila pakai rasa SEGAR! Bukan sejuk berair ye.... Produk kita sangat unik, tak sama dgn yg ada di pasaran...
Dan yang paling penting, ia mendapat pengiktirafan, disahkan selamat (ada laporan makmal) & sijil mendapat HALAL. Yelah, walaupun kita bukan nak makan pad ni, tapi nak lah pakai sesuatu yang bersih, suci & halal kan. Bila dapat membantu kesihatan kita, itu dah BONUS!



INFO LANJUT : klik di sini "HERBAL PLUS POWER" 

 [TEKNOLOGI HERBAL PLUS DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN DENGAN HERBA ASLI & AROMATERAPI SEPERTI HERBAL PLUS]

 Diiktiraf HALAL (IFRC Asia)
 Laporan makmal CONSOLIDATED LABORATORY : keselamatan terjamin
 Pengiktirafan ISO14001 pengurusan alam sekitar
 Pengiktirafan ISO9001 pengurusan kualiti

-------------------------------------
SESUAI UNTUK SIAPA?
-------------------------------------

✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin. Kurang masalah loya dengan adanya herba fennel
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui Anion & tenaga FIR
✔ Kegunaan lain : 
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'kool fever' semasa demam 
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
-koyok utk melegakan kesakitan sementara

------------------------------------
HARGA HERBAL PLUS
------------------------------------

Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian (15.5cm), pad siang (24.5cm) & pad malam (28cm)

[LOOSE PACK]
-Pantiliner (20pcs) RM13
-Pad Siang (10pcs) RM13
-Malam (8pcs) RM13

[BUNDLE] 
-Pantiliner (200pcs) RM100;
-Pad Siang (100pcs) RM100; 
-Malam (80pcs) RM100

PROMOSI : BELI 2 BUNDLE, PERCUMA 1 BUNDLE!!!





Bayar RM200, dapat produk bernilai RM390! JIMAT kan? 
Boleh campur2 


Now tengah promosi... 
So anda akan dapat 10 pad siang, 10 pad malam & FREE 10 pantiliner. 
Semua ni hanya rm200 sahaja. 
Kalau 200 bahagi 30 bungkus, kos 1 bungkus pad anda hanya rm6.60!!! 
Lagi murah dari pad biasa yg diperbuat daripada recycle paper tu.. 
Memang save sangat!!! 
& yang paling penting kita nak jaga aset MAHKOTA kewanitaan kita betul2...
Buat apa bayar lebih untuk benda yang lebih kurang sama kan? 
Jadilah pengguna bijak (",)

INFO LANJUT : klik di sini "HERBAL PLUS POWER" 

 ----------------------------------
MAKLUMAT LANJUT
----------------------------------

Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma. Sila hubungi :

FB : Zawiyah Mohd Amin
+6010-225 7305

zawiyahamin@gmail.com 

zawiyahamin.blogspot.com


P/S: Sample produk PERCUMA utk setiap demo yang kami adakan. Hurry book your session now 


EJEN & MOBILE STOCKIST 


DIPERLUKAN SEGERA




Info produk & testimonial : http://zawiyahamin.blogspot.com/p/herbal-plus-pad-pantiliner.html?m=1

#BioGreeno #GMC #GreenoMillionairesClub #padherba #pad #pantiliner#sayajual #terlajaklaris

No comments:

Post a Comment